En nettbutikk fra Moderne Kjøling AS
Geta Commerce Cloud - NO

💡 Om oss

Velkommen til Maskin & Elektro AS. Vi tilbyr et bredt utvalg av over 700 varer fra ledende produsenter innen vifteutstyr, varmepumpeutstyr og reservedeler. Vårt utvalg består av produkter fra anerkjente produsenter som Norcool, Fluke, Tecnosystemi, Danfoss og Thermocold. Vær oppmerksom på at vi ikke selger varer som krever F-gass sertifisering.

Maskin & Elektro AS har en lang historie tilbake til 1980-tallet og ble etablert som AS i Mandal i 2004. I dag drives Maskin & Elektro AS som en B2C netthandel av og for Moderne Kjøling AS. Moderne Kjøling har en sterk tilstedeværelse i markedet og en årlig omsetning på over 165 mill. kr (2020). Våre lokaler består av kontorer og lager på tilsammen cirka 4700 kvadratmeter, og er lokalisert sentralt på Brobekk/Alna i Oslo. Vi har også en avdeling i Trondheim. Vi tilbyr et bredt spekter av utstyr for kjøle- og luftkondisjoneringsbransjen for proffmarkedet.

Vi setter vår kundeservice høyt og ønsker å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller kommentarer. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss på
post@maskinelektro.no

Maskin & Elektro

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Noen av disse bidrar også til personlig markedsføring. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.