En nettbutikk fra Moderne Kjøling AS
Geta Commerce Cloud - NO

Om oss

Velkommen til Maskin & Elektro AS, vi tilbyr over 700 produkter fra ledende produsenter av vifteutstyr, varmepumpeutstyr, reservedeler mm. Vi handler direkte fra produsenter som Norcool, Fluke, Tecnosystemi, Danfoss, og Thermocold. Det selges ikke varer som krever F-gass sertifisering.

Maskin & Elektro AS har historie tilbake til 1980 tallet og ble etablert som AS i Mandal i 2004. I dag drives Maskin & Elektro AS som en B2C netthandel av og for Moderne Kjøling AS.

Moderne Kjøling har 34 ansatte og en årlig omsetning (2020) på over 165 mill. kr. Lokalene består av kontorer og lager på tilsammen circa 4700 kvadratmeter, lokalisert sentralt på Brobekk/Alna i Oslo. Selskapet er også representert i Trondheim med en avdeling. Vareutvalget selskapene tilbyr i dag dekker nesten alt av nødvendig utstyr i kjøle- og luftkondisjoneringsbransjen for proffmarkedet.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss på
post@maskinelektro.no

Maskin & Elektro

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Noen av disse bidrar også til personlig markedsføring. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.