En nettbutikk fra Moderne Kjøling AS
Geta Commerce Cloud - NO

🔧 Ny nettbutikk

Vi er glade for å kunne fortelle våre kunder at Maskin & Elektro AS har lansert en helt ny nettbutikk! Den nye nettbutikken gir deg en rekke spennende funksjoner og forbedringer, slik at du kan få en bedre handleopplevelse hos oss.

Nettbutikken er nå er i samsvar med alle lovpålagte krav til energimerking og farepiktogrammer som gjelder. Dette betyr at du kan være trygg på at alle produktene du kjøper hos oss er i tråd med regelverket.

Videre har vi forbedret visningen av tilbehør og reservedeler, som nå ligner på renkulde.no. Dette vil gjøre det enda enklere for deg å finne og kjøpe de produktene du trenger. Vi har også gjort en betydelig oppgradering av dokumentvisningen, slik at du enkelt kan finne og laste ned viktig produktinformasjon.

En annen stor forbedring er muligheten til å filtrere produktene etter merkenavn. Dette gir deg enklere tilgang til produkter fra de merkene du kjenner og stoler på. Vi har også en ny og forbedret kasseprosess.

Vi har også gjort en rekke mindre justeringer og feilrettinger for å forbedre din handleopplevelse hos oss. Søkemotoren vår er nå betydelig forbedret og støtter søk etter varenummer, leverandørnummer, varenavn, kategori og ord fra varetekster. Det er også mulig å søke etter merkenavn som Fluke og Norcool.

Alt i alt, er vi sikre på at du vil nyte godt av de spennende nye funksjonene og forbedringene som den nye nettbutikken vår har å tilby. Vi ser frem til å kunne gi deg en enda bedre handleopplevelse hos oss i fremtiden.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Noen av disse bidrar også til personlig markedsføring. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.